top of page

Toimintamalli

Pyrimme huolehtimaan kaikesta mahdollisesta puolestasi.

Tarjoamme asiakkaille täyden palvelun joustavan endoskopian saavuttamiseksi Euroopassa ja sen ulkopuolella. Pyrimme aina tarjoamaan Sinulle, asiakkaallemme, optimaalisen ratkaisun ja mahdollisimman nopean palvelun. EndoCompleten palvelu on nopeaa, tehokasta korkeimpien laatustadardien mukaista ja kohtuuhintaista. Korjausprosesseillamme, jotka ovat riippumattomia laitevalmistajista, on Saksan standardointilaitoksen myöntämä ISO-sertifiointi EN ISO 13485 ja 9001, ja ne noudattavat sekä lääketieteellisiä tuotteita koskevia lakeja että toimintastandardeja.

Toimitamme tarvittaessa korjauspyynnön saatuaan vastaavan lainaendoskoopin tai ultraäänianturin veloituksetta korjauksen ajaksi. Näin pystytte välittömästi jatkamaan potilaidenne hoitoa. 

6640C8AF-D34E-415C-87E7-36FC9B4DB13A_edi

Lainalaite korjauksen ajaksi

Toimitamme tarvittaessa korjauspyynnön saatuaan vastaavan lainaendoskoopin tai ultraäänianturin veloituksetta korjauksen ajaksi. Näin pystytte välittömästi jatkamaan potilaidenne hoitoa. 

Nopea korjausarvio

Saatuammme huoltolähetteen järjestämme kuljetuksen ja noutotilauksen saman arkipäivän sisällä. Kuljetusta varten teidän ei tarvitse muuta kuin pakata tuotteenne lähetysvalmiiksi ja me hoidamme kaiken muun puolestanne. Saatte korjausarvion noin 3-5 työpäivän kuluessa heti, kun asiantuntijamme ovat tarkastaneet teidän tuotteen noudattaen tarkastus standardejamme.

Huoltoraportti

Laitteen huollon ja korjauksen jälkeen lähetämme aina asiakkaalle huoltoraportin suoritetusta työstä sisältäen kaikki tarpeelliset ja läkisääteiset tiedot koskien laitteen huoltoa. Lisäksi huoltoraportissa ilmenee kaikki korjauksessa suoritetut korjaukset, tarkastukset, säädöt ja huoltotoimet. 

Ole meihin yhteydessä

Ole meihin yhteydessä mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluat lisätietoja meidän toiminnasta. Vastaamme sinulle yhden arkipäivän sisällä.

  • Facebook
  • LinkedIn

Kiitos! Palaamme sinulle asiaan pian.

bottom of page