top of page

Meistä

Health Traders, asiantuntijoita asiantuntijoille.

Health Traders Finland toimii ensiluokkaisena erikoispalvelujen tarjoajana, joka on omistautunut tarkkaan sairaala instrumenttien, endoskooppien ja ultraäänianturien huoltamiseen. Pääpainomme on varmistaa korkeimmat standardit Euroopan lakien noudattamisessa ja ISO-standardeissa, taaten kriittisen lääketieteellisen laitteiston luotettavuuden ja turvallisuuden.

Keskeiset palvelut:

Instrumenttien korjaus & huolto: Health Traders Finlandin ja Berger Surgicalin yhteistyössä korkeasti koulutettu tiimimme erikoistuu monipuolisten sairaala instrumenttien kattavaan huoltoon. Kirurgisista instrumenteista diagnostisiin instrumentteihin palvelumme korostavat tarkkuutta laitteiden suorituskyvyn optimoimiseksi ja niiden käyttöiän pidentämiseksi. 

Endoskooppien korjaus & huolto: Tunnustaen endoskooppien merkityksen lääketieteellisissä toimenpiteissä Health Traders Finland yhteistyössä EndoCompleten kanssa noudattaa tiukkoja protokollia endoskooppien huollossa. Noudatamme tarkasti Euroopan lakeja ja ISO-standardeja varmistaen hygienian, tarkkuuden ja potilasturvallisuuden jokaisessa toimenpiteessä.

Ultraäänianturien korjaus & huolto: Asiantuntemuksemme ulottuu ultraäänianturien perusteelliseen huoltoon, sitoutuen noudattamaan tiukkoja ISO-standardien vaatimuksia. Health Traders Finlandin ja EndoCompleten yhteistyössä palvelumme kattavat säännölliset tarkastukset, huolellisen huollon ja kalibroinnin, jotta diagnostisen kuvantamisen tarkkuutta voidaan parantaa.

Sitoutuminen vaatimustenmukaisuuteen:

Health Traders Finland yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa asettaa ensisijaisen painoarvon Euroopan lakien ja ISO-standardien noudattamiselle. Käytäntömme on huolellisesti suunniteltu vastaamaan sääntelyvaatimuksia, antaen terveydenhuollon laitoksille luottamuksen lääketieteellisten laitteiden turvallisuuteen ja tehokkuuteen.

 

Asiakaskeskeinen lähestymistapa:

Health Traders Finlandissa asiakaslähtöinen filosofia ohjaa toimintaamme. Ymmärrämme terveydenhuollon välineiden kriittisen luonteen ja niiden vaikutuksen potilashoitoon. Vasteaikaa nopeuttava asiakastukitiimimme varmistaa ajantasaisen avun, läpinäkyvän viestinnän ja yhteistyökumppanuuden, joka keskittyy lääketieteellisten laitteiden saumattomaan toimintaan.

 

 

Miksi valita Health Traders Finland:

  1. Asiantuntijateknikot: Tiimimme koostuu korkeasti koulutetuista ja kokeneista teknikoista, jotka ovat omistautuneet terveydenhuollon välineiden huolelliseen hoitoon.

  2. Luotettavuus: Olemme sitoutuneet palvelujemme luotettavuuteen ja tarkkuuteen, edistäen terveydenhuollon laitosten kokonaisvaltaista tehokkuutta.

  3. Asiakastyytyväisyys: Omistautunut asiakastukitiimimme on valmis vastaamaan tiedusteluihin, ajanvarauksiin ja reagoimaan nopeasti hätätilanteisiin.

 

 

Valitse Health Traders Finland luotettavaksi kumppaniksi terveydenhuollon laitteiden huollossa, tarjoten vertaamatonta asiantuntemusta, noudattamista säännöksille ja sitoutumista sairaalavälineiden, endoskooppien ja ultraäänianturien optimaaliseen toimintaan.

Berger logo.png
image0%20(1)_edited.png
Medithinq logo_edited.png
Team

Meidän tiimi

767B98A1-7894-4F47-8A1C-E011ACF1BECE.jpe

Ari Rönkä, Toimitusjohtaja

+358 44 274 7499

 

ari.ronka@healthtraders.net

Ari Rönkä on työskennellyt urallaan terveydenhuollon alan erilaisissa myynnin, markkinoinnin sekä yritysjohdon tehtävissä. Arin vahvinta osaamista ovat lääke-, laite- ja tarviketeollisuuden markkinoiden ja terveydenhuollon toimialan vahva kokemus.

BE31D6DB-9E7C-4D87-8F73-EFCD16636863.jpeg

Niila Rönkä, Operatiivinen johtaja

 

+358 40 090 6642

 

niila.ronka@healthtraders.net

Niila on kokenut myynnin, markkinoinnin ja liikkeenjohtamisen osaaja. Niilan työkokemus koostuu myynti- ja markkinointitehtävistä, sekä yrittäjyydestä eri alojen yrityksissä. Hänen vahvinta osaamistaan on myynti ja asiakkuuksien tehokas hoito. 

Ole meihin yhteydessä

Ole meihin yhteydessä mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluat lisätietoja meidän toiminnasta. Vastaamme sinulle yhden arkipäivän sisällä.

  • Facebook
  • LinkedIn

Kiitos! Palaamme sinulle asiaan pian.

bottom of page