top of page

Meistä

Health Traders Finland Oy

Health Traders Finland Oy on toukokuussa 2009 perustettu terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden myyntiin ja huoltoon keskittyvä yritys. Edustamme Suomessa EndoCompletea ultraäänilaitteiden anturien sekä taipuisien endoskooppien korjaus- ja huoltotoiminnassa. 

 

Health Traders, asiantuntijoita asiantuntijoille.

Health Traders yhteistyössä EndoComplete:n kanssa tarjoaa endoskopiaan laitevalmistajista riippumattomia kokonaisratkaisuja, jotka kattavat korjauksen, huollon, konsultoinnin, koulutuksen ja tarvittaessa myös rahoituksen. Tärkein voimavaramme on motivoitunut ja taitava henkilöstömme, jonka asiantuntemus ja kokemus takaavat parhaan mahdollisen palvelun ja asiakastyytyväisyyden.

Health Tradersin ja EndoCompleten palvelu on nopeaa, tehokasta sekä korkeimpien laatustandardien mukaista. Korjausprosesseillamme, jotka ovat riippumattomia laitevalmistajista, on Saksan standardointilaitoksen myöntämä ISO-sertifiointi (ISO13485 ja 9001).

Voit tutustua tarkemmin edustamiemme yritysten toimintaan seuraavissa osoitteissa:

http://www.endocomplete.com/

image0%20(1)_edited.png
Team

Meidän tiimi

767B98A1-7894-4F47-8A1C-E011ACF1BECE.jpe

Ari Rönkä, Toimitusjohtaja

+358 44 274 7499

ari.ronka@healthtraders.net

BE31D6DB-9E7C-4D87-8F73-EFCD16636863.jpeg

Niila Rönkä, Operatiivinen johtaja

+358 40 090 6642

niila.ronka@healthtraders.net

Ari Rönkä on työskennellyt urallaan terveydenhuollon alan erilaisissa myynnin, markkinoinnin sekä yritysjohdon tehtävissä. Arin vahvinta osaamista ovat lääke-, laite- ja tarviketeollisuuden markkinoiden ja terveydenhuollon toimialan vahva kokemus.

Niila on kokenut myynnin, markkinoinnin ja liikkeenjohtamisen osaaja. Niilan työkokemus koostuu myynti- ja markkinointitehtävistä, sekä yrittäjyydestä eri alojen yrityksissä. Hänen vahvinta osaamistaan on myynti ja asiakkuuksien tehokas hoito. 

Ole meihin yhteydessä

Ole meihin yhteydessä mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluat lisätietoja meidän toiminnasta. 

Vastaamme sinulle yhden arkipäivän sisällä.

  • Facebook
  • LinkedIn

Kiitos! Palaamme sinulle asiaan pian.

bottom of page