top of page

Palvelut ja tuotteet

Täydellisiä ratkaisuja endoskooppien, ultraäänianturien ja instrumenttien huoltoon ja toimitukseen.

flexible-endoscope-1.jpg

Endoskooppien
myynti, huolto & korjaus

EndoComplete on riippumaton kaikista OEM-valmistajista ja korjaa kaikkien merkkien taipuisat endoskoopit ja ultraäänianturit (TEE-anturit ja Endo-Sono). Endocomplete on ISO-sertifioitu (ISO 13485) ja noudattaa kaikkia soveltuvia sääntöjä ja määräyksiä.

 

Henkilökuntamme jatkuva koulutus takaa turvallisuuden ja laadun korjausprosessin kaikissa vaiheissa, sillä analysoimme jokaisen prosessin vaiheen ja dokumentoimme työmme jatkuvasti ja korkeimpien standardien mukaisesti.

 

Meiltä saatte tarvittaessa korjauksen ajaksi lainalaitteen, jonka avulla toimintanne pysyy jatkuvana myös laitteiden korjauksen ajan. Huolto on aina kustannustehokkaampaa meidän kauttamme, sillä olemme arvioineet sairaaloiden säästävän noin 30-50 prosenttia heidän huoltokustannuksissaan.

Instrumenttien
myynti, huolto & korjaus

Health Traders ja Berger Surgical yhteistyössä huoltaa kaikki teräksiset instrumentit noudattaen korkeimpia laatustandardeja kilpailukykyisin kustannuksin. Asiakkaidemme mukaan instrumentit palautuvat korjauksesta usein alkuperäisiä parempina.

Toimintamme noudattaa eurooppalaisia ja suomalaisia lainsäädäntöjä ja standardeja kyseisten tuotteiden toimittamisen, huoltamisen ja korjauksen parissa.

instrumentit berger kuva_edited.jpg
ultraäänianturi kuva.jpg

Ultraäänianturien
myynti, huolto & korjaus

Health Traders korjaa ja huoltaa myös merkki- ja malliriippumattomasti ultraäänilaitteiden anturit kustannustehokkaasti yhteistyössä saksalaisen EndoCompleten kanssa. Ultraäänilaitteiden anturit vaativat kuluessaan usein huoltoa, sillä pinnat, johdot ja mekaniikka usein kuluu näitä käytettäessä. Meidän kautta näidenkin laitteiden korjaus onnistuu vaivattomasti, nopeasti ja edullisesti. 

SCOPEYE

scopeye kuva.png

SCOPEYE

"Paras kirurginen katselukokemus"

Health Traders edustaa Suomessa MedithinQ:n innovatiivistä SCOPEYE tuotetta, joka mullistaa perinteisen kirurgisen katselukokemuksen. Optimaalinen Eyes Up -näyttö, jonka avulla voit katsella näyttöä silmiesi edessä ja helposti tarkastella ulkoista ympäristöä leikkauksen tai toimenpiteen aikana.

Kiinnostuitko tuotteesta?

Soita meille sopiaksesi tuotteen esittely- tai kokeilutilaisuuden. Tuotteiden kokeilu onnistuu joustavasti ja helposti Suomessa. Saat meidän asiantuntijoilta lisätietoja soittamalla alla olevasta painikkeesta. 

Lähetä meille sähköpostiviesti

Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostiviestillä yhteydenottopyynnön mikäli kiinnostuit kuulemaan tuotteista tai palveluistamme lisää. 

bottom of page