top of page

Uusi Innovatiivinen Kumppanimme

Berger Surgical Medical Products GmbH


Olemme innoissamme esitelläksemme uuden yhteistyökumppanimme instrumenttien huoltojen osalta, Berger Surgical Medical Products GmbH - saksalaisen perheyrityksen.


Berger Surgical on ollut alansa eturivin toimija vuodesta 1972 lähtien, kehittäen erityisosaamistaan lääketieteellisen teknologian ja instrumenttien parissa. Heidän vahva osaamisensa ja tinkimätön laadukas työ ovat heidän toimintansa kulmakiviä myös tänä päivänä.

Innovatiivinen puhdistus, huolto ja ylläpito - Ensiluokan kestävyyttä ja helppoutta


Berger Surgical takaa, että heidän kauttaan toteutettu leikkausali-instrumenttien puhdistus, huolto ja ylläpito pitää ne huippukunnossa ja mahdollistaa samalla merkittävät kustannussäästöt. Tarjoamme asiakkaillemme täyden tuen tavoitteen saavuttamiseksi - yhdessä kohti kestävää ja vaivatonta käyttökokemusta!Berger Surgical takaa, että heidän kauttaan toteutettu leikkausali-instrumenttien puhdistus, huolto ja ylläpito pitää ne huippukunnossa ja mahdollistaa samalla merkittävät kustannussäästöt. Tarjoamme asiakkaillemme täyden tuen tavoitteen saavuttamiseksi - yhdessä kohti kestävää ja vaivatonta käyttökokemusta!


Korjauspalvelut - takuu instrumenttiesi elinkaaresta!


Ymmärrämme, että mikään tuote ei voi tarjota elinikäistä käyttöä ilman asianmukaista huoltoa. Siksi valmistus, ylläpito ja korjaus ovat palvelujemme kulmakiviä.

Koulutettu henkilökuntamme takaa, että korjaustyöt sujuvat vaivattomasti ja noudattaen korkeimpia laatuvaatimuksia. Haluamme taata, että instrumenttiesi arvo ja toiminnallisuus säilyvät, ottaen huomioon niiden ainutlaatuisuuden. Jos korjaustyö ei ole mahdollinen, tarjoamme sinulle vastaavan vaihtoehdon uusien instrumenttiemme valikoimasta. Päätös vaihdosta on aina teidän. Tarjoamme kaikille korjaustöille täyden tyytyväisyystakuun - tämä on se, mitä nimi takanamme edustaa!

Asiakkaidemme, käyttäjiemme ja potilaiden tyytyväisyys on meille päivittäinen intohimo. Tavoitteenamme on tarjota teille asiantuntevia ratkaisuja käytännön ongelmiin ja luoda yhdessä kestäviä ja toimivia ratkaisuja. Tervetuloa uuteen aikakauteen Berger Surgicalin kanssa, organisoimme teille tehokkaat kokeilut tästä uudesta palvelustamme!
1 katselukerta0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

留言


bottom of page